Kategoria
Przystawki
Zupy
Dania główne oraz pierogi
Dania dla dzieci
Desery

Jajko przepiórcze /galaretka z kiszonego ogórka marynowane grzyby / pieczywo

Czerwona papryka / awokado / cebula 

Moskol / żurawina 

Cebula / czosnek / oliwa / tymianek

Palone masło / tymianek / rydze

Biała kiełbasa / wędzony boczek / jajko

Wędzone żeberko / ziemniaki purée / boczek

Makaron / marchewka / lubczyk

Cukinia / bryndza / puree z suszonych pomidorów/ kluski śląskie 

Bułka maślana / pikle/ frytki z batata / majonez kaparowy

Kapusta zasmażana / opiekane łódeczki ziemniaczane

Falafel kukurydziany / słonecznik / kolendra / cytryna 

Mini marchewki  puree ziemniaczane / demi glace 

Sałata rzymska / pomidor koktajlowy / czerwona papryka / kiszona rzodkiewka / kapary / sos anchois / pieczywo 

Moskol / wołowina / pasta grzybowa/ kwaśna śmietana / aronia 

Sos bryndzowy / puder z czarnych oliwek

Sos grzybowy / chrust z boczku 

Cytryna / koper / dzikie brokuły / ziemniaki confit / rozmaryn

Makaron 

Frytki / surówka z marchewki z pomarańczami

Nutella \ bita śmietana / owocami 

Opalana beza / aronia 

Biszkopt cynamonowy / mus czekoladowy / zamsz / jabłka karmelizowane 

Wata cukrowa / karmel / czarny kokos / biała czekolada / gorące maliny

Najwspanialsze dania kuchni regionalnej, a także światowej, które dzięki doświadczeniu naszych kucharzy urzekają głębią smaków.